Privatlivspolitik

TV Animgram – Valgkampen & Valgkampen.dk Privatlivspolitik

Senest opdateret: 4. marts 2019


Når du bruger TV Animgram’s valgkampen app og/eller webstedet valgkampen.dk, indsamler, behandler og videregiver vi en række personlige oplysninger.

Vi behandler personoplysninger med følgende formål,

 1. at du kan benytte valgkampen til at lave dine egne satiriske indslag som små animerede film til at poste på sociale medier eller distribuere via beskedtjenester såsom Messenger og emails.
 2. at vi er i stand til at forbedre og udvikle vores produkter og tjenester til gavn for brugerne

2. Typer af oplysninger

2.1 Vi indsamler og behandler personlige oplysninger, når du bruger Valgkampen app’en og eller valgkampen.dk, og disse oplysninger er

 • MAC-adresse og andre typer ID på enheden f.eks. på tablets
 • Hvilken type enhed der er anvendt (f.eks. tablet, smart device, PC mv.)
 • Hvilke karakterer der anvendes
 • Hvilke sociale medier der anvendes til at dele Animgrams
 • Browser-type, browser-ID og sprog-indstilling på enhed

2.2 Vi anvender 3 parts software, såsom annonce services der selvstændigt indsamler data, som vidergives til os i summeret form.

Vi anvender

2.3 I vores App tilbyder vi at poste og linke til diverse sociale medier, såsom Facebook, Messenger, Twitter med flere. Alle disse services kræver login og konsekvenserne for privatlivets fred på disse varierer fra netværk til netværk og vil være afhængig af de personlige indstillinger valgt på disse tjenester.

3. Formål

Vi behandler personoplysninger til disse formål:

Visning af indhold mv.

 • For at tilbyde dig nye og aktuelle karakterer.

Personalisering

 • For at optimere din brugeroplevelse og gøre den personlig, herunder f.eks. analyse af din brugeradfærd og på den baggrund give dig anbefalinger til indhold, som vi tror har relevans og er interessant for dig
 • For at personalisere annoncer, f.eks. bannerreklamer der vises i appen og på vores websted valgkampen.dk
 • For at sende push-beskeder på apps, f.eks. om nyheder eller smartere brug af appen (kun med dit samtykke)

Andet

 • Statistiske og analysemæssige formål, herunder i forbindelse med problemområder og kundetilfredshed, så vi kan forbedre vores produkter produkter og gøre dem nemmere og bedre for vores brugere.

4. Kilder

De personlige oplysninger, vi behandler, indsamles hovedsageligt fra dig selv og de enheder, som du tilgår vores tjenester med.

5. Frivillighed

Når vi indsamler oplysninger direkte fra dig, giver du os personoplysningerne frivilligt for at du kan få adgang til de tjenester, vi udbyder. Du er ikke forpligtet til at give os oplysningerne.

6. Videregivelse af personoplysninger

TV Animgram videregiver ingen personlige oplysninger til nogen medmindre vi er forpligtet til det efter lovgivningen eller på baggrund af en legitim henvendelse fra offentlig myndigheder.

Vi anvender diverse services der selvstændigt indsamler oplysninger og vi henviser til punkt 2.2 hvor der er et link til deres respektive privatlivs politikker.

7. Opbevaring og overførsel af oplysninger uden for EU/EØS

Vi anvender leverandører og services og nogle af dem behandler personoplysninger i lande uden for EU/EØS, f.eks. i USA. Vores leverandører hjælper f.eks. med administration af push-beskeder, analyser af vores produkter, annoncering og server kapacitet..

8. Opbevaringsperiode

Vi opbevarer personoplysninger om dig, så længe vi har behov for at varetage de overfor angivne formål. Dog vil personoplysninger automatisk blive slettet, såfremt vi ikke registrerer, at du som bruger har været aktiv på en af vores produkter inden for de seneste 18 måneder. 9

9. Dine rettigheder

Når behandlingen af personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde samtykket uden negative konsekvenser for dig. Dog påvirker tilbagekaldelsen ikke behandlingen eller videregivelsen af personoplysninger forud for tilbagekaldelse af samtykket.

Du har – med lovens begrænsninger – visse rettigheder, herunder:

 • Retten til indsigt i dine personoplysninger
 • Retten til at få slettet personoplysninger
 • Retten til at få begrænset personoplysninger
 • Retten til at gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysningerne, herunder ift. automatiseret, individuel beslutningstagning

Ønsker du at gøre brug af en eller flere af ovenstående rettigheder, kan du til hver en tid gøre dette ved at rette henvendelse til os.

10. Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende behandlingen af dine oplysninger eller udnyttelsen af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os:

 • Kundeservice snabel a valgkampen.dk

TV Animgram ApS
Teglholmens Østkaj 35
2450 København SV
Danmark